درمان دلزدگی از زندگی مشترک

بی حوصلگی و دلزدگی می تواند تاثیرات به شدت منفی بر یک زندگی داشته باشد. طبق تحقیقات انجام شده افرادی که در ازدواج و زندگی خود احساس دلزدگی و بی حوصلگی را تجربه کرده اند، اگر توجهی به آن نکنند و به دنبال درمان نباشند، بعد از چند سال نسبت به خود و زندگی شان احساس نارضایتی و درماندگی می کنند. زمانیکه این بی حوصلگی و دلزدگی بسیار شدید شود باعث عدم رشد و توقف شما در زندگی می شود. این یک مشکل بزرگ قلمداد می شود که تاثیرات بسزایی در سلامتی روانی و جسمی شما و اطرافیانتان خواهد گذاشت. برای درمان دلزدگی در مردان و زنان می توانید از راه حل هایی که در زیر گفته شده است استفاده کنید.

– طرز فکرتان را تغییر بدهید

نحوه تفکر خود در مورد عشق و رابطه را، اگر غلط است، تغییر بدهید. بر روی ویژگی های مثبت شریک زندگی خود تمرکز کنید و به دنبال این باشید که این ویژگی ها چه کمکی به رابطه شما و زندگی مشترک شما کرده است.

– روال زندگی خود را تغییر بدهید

یکی از دلایل بی حوصلگی شدید، توجه نکردن به آن و تلاش نکردن برای رفع بی حوصلگی ها و دلزدگی ها است. کارهای روزمره خود را برای پایان دادن به این دلزدگی ها، تغییر دهید. به جای غذا خوردن با بی حوصلگی و نا مرتبی، غذای خود و همسرتان را تزئین کنید و در طبیعت یا مکان جدیدی در کنار همسرتان آن را صرف کنید. سرگرمی های جدید و پرشور و نشاط برای اوقات فراغت خود و همسرتان پیدا کنید. مثلا روش های جدیدی را در رابطه جنسی خود وارد کنید.

– سکوت چاره کار نیست!!

با همسرتان در مورد نیازها و انتظارات خود صحبت کنید. اگر فکر می کنید دلیل دلزدگی و ناراحتی شما مربوط به نیازها و انتظارات شما از همسرتان می شود پس سکوت فایده ای ندارد. او نمی تواند ذهن شما را بخواند و متوجه شود که رفتار شما به دلیل برآورده نشدن انتظارات تان است. در مورد نیازها و انتظارات خود با شریک زندگی خود صحبت کنید. از او بخواهید تا خودش هم در مورد انتظارات و نیازهایش با شما صحبت کند.

– منفی نگر نباشید

یکی از دلایل دلزدگی این است که همیشه نیمه خالی لیوان را در نظر می گیرید. سعی کنید تفکرات مثبت را در خود تقویت کنید. بر روی ویژگی های مثبت زندگی مشترک خود تمرکز کنید و سعی کنید آنها را گسترش بدهید. کم و کاستی در زندگی همه وجود دارد اینکه همیشه بخواهید از زندگی خود شکایت داشته باشید فقط به خودتان و زندگی مشترک با همسرتان آسیب می زنید. با انسان های مثبت اندیش رفت و آمد کنید و از انسان های منفی نگر دوری کنید.

– کارهای جدیدی را امتحان کنید

عوامل زیادی می توانند در ایجاد دلزدگی و بی حوصلگی نقش داشته باشند. اما محققان دو مورد مهم را در زندگی زناشویی شناسایی کرده اند: عدم تحرک و عدم تازگی.

به دنبال تحرک داشتن و کشف سرگرمی ها و کارهای جدیدی باشید که می توانید با همسرتان انجام بدهید. می توانید از کارهایی که در این قسمت گفته شده است ایده بگیرید:

  • با هم ورزش کردن را شروع کنید.
  • برای یکدیگر وقت بگذارید و از مکان های جالب و سرگرم کننده دیدن کنید.
  • فیلم و یا سریال هایی که به علاقه های شما و همسرتان نزدیک است را برای دیدن در کنار هم انتخاب کنید.
  • به تماشای یک مسابقه یا رویداد فرهنگی بروید.
  • با هم به سینما بروید یا در یک کنسرت مورد علاقه خود شرکت کنید.
  • ساعتی را با هم به پارک بروید و قدم بزنید.
  • اگر برایتان مقدور است با همسرتان به یک سفر تفریحی بروید.
  • خاطرات شیرین گذشته را با هم مرور کنید.
  • مهمانی خانوادگی را ترتیب بدهید.

– همکاری با همسرتان را افزایش بدهید

به یاد داشته باشید که هر دو نفر شما باید برای از بین بردن دلزدگی های زندگی تان تلاش کند. هر دو نفر باید به دنبال راه هایی برای درمان دلزدگی های زناشویی باشید. وقتی هر دو نفر به فکر پیدا کردن راه حل برای کاهش دلزدگی ها باشید، پس موثرتر عمل خواهید کرد.

– از مشاوره کمک بگیرید

اگر احساس کسالت و دلزدگی شما به یک احساس عمیق تبدیل شده است و تاثیرات منفی زیادی را با خود به همراه داشته می توانید از یک مشاوره خانواده برای درمان دلزدگی استفاده کنید. مشاوره یک راه عالی برای بهبود ارتباطات شما با شریک زندگی و ساختن زندگی شاد است. اگر نگران این هستید که احساسات شما بیشتر از یک خستگی عادی باشد و فکر می کنید به سمت افسردگی، اضطراب و استرس و یا بیماری های دوقطبی پیش می روید حتما به یک روانشناس خوب مراجعه کنید.

یک نظر بگذارید